Ta dig till tävlingen med en bra och begagnad Ford

Består dina helger av att åka på olika cykel- och löparlopp? Då vet du hur viktigt det är för psyket att kunna ta sig fram till tävlingen på ett bekvämt och tryggt sätt. Det gör du bäst i en bra bil. Har alla pengarna gått till träningsprylar? Då kan du ändå köpa en bra och begagnad Ford. Läs vidare för att ta reda på hur.

Därför ska du välja en Ford

Vill du ha en bra och körsäker bil som dessutom har hög komfort? Då är en Ford ett riktigt bra alternativ. Det är viktigt att inte glömma att den första bilen från Ford såldes redan år 1903. Man har med andra ord haft rejält lång tid på sig att ta fram den allra bästa Ford bilen till sina kunder. Hela tiden sker dessutom förbättringar med Fords bilar, något som är bra för dig som kund. Visste du till exempel att Ford var först med att patentera ett bilbälte för djur i sina bilar? Det vittnar om ett företag som är mån om alla sina kunder, både tvåbenta och fyrfota.

Så hittar du bästa begagnade Ford bilen

Det kan dock vara skönt och höra att du inte behöver satsa på någon av de allra dyraste och nyaste modellerna för att få en riktigt bra bil när du vill köpa en Ford. Hos Holmgrens bil finns nämligen ett rikt utbud av begagnade bilar från Ford att välja bland. Här hittar du allt från Ford Mondeo till Ford Focus. När du köper en begagnad bil från en bilfirma är du dessutom tryggare än när du köper en från en privatperson. Du får till exempel garantier och kan få hjälp om det skulle uppstå något problem med bilen. Du riskerar inte heller att köpa en stulen bil.

Ford för löpare och cyklister

Vilken typ av Ford passar då dig som vill kunna åka på löp- och cykeltävlingar? Eftersom många starter kan ligga lite avlägset till kan en bil som klarar en viss terräng vara bra. Satsa därför gärna på en högre fyrhjulsdriven modell, till exempel en Ford Kuga. En sådan har också ett generöst bagageutrymme där du enkelt får plats med all din utrustning. Baksätet är dessutom mycket bekvämt, något som är perfekt om du ska skjutsa flera tävlingsentusiaster.

Genom att vända dig till Holmgrens bil kan du hitta en Ford i precis din smak.